søndag 12. april 2009

Påske

Ja, det blei no, til tross for bihulebetennelse, en aldri så liten påsketur i år. :) Pakka i bilen å kjørte til mamma og pappa på hytta demmes.
Grilla koteletter og pølser da vi kom fram. Det blei årets første grillmat for våres del, og du skal tru det va NAMNAM!! Pappa va snill å grilla te oss :)
Langfredag gikk vi ned til vatnet der ungene fisket på isen. Praktisk med scooterspor så man kan gå med barnevogn :) Bjørne og matfar fikk sæ en skitur. Den startet med ett skikkelig svalestup hvorpå vi andre fikk flire litt :) Artig. Bjørne fikk no hvertfall langa ordentlig ut på jordet utfor hytta og på isen. (Skogsfjordvatnet)
Deilig for en bygutt det :)
Egentlig skulle vi kjøre hjem etter deilig lammelår-middag denne dagen, men sånn gikk det ikke. Så lørdag etter frokost var vi på hjemvei. Vel hjemme var det å tømme bilene for pikk-pakk og komme sæ på butikk for å handle mat for resten av fridagan. Så var det ny middag, denne gang hos svigersan, men æ og H. blei av forskjellige årsaker hjemme. Det va deilig med litt fred hvertfall :)
Denne søndagen har blitt brukt flittig. Har vaska utallige maskiner med klær, og ett par maskiner med kopper og kar. Rydda og støvsugd nede. Gått to turer med bikkja har æ også gjort. Deilig :)
Bihulebetennelsen har sluppet taket, bare litt etterslep igjen oppi der, og i morra e siste dag av penicillinkuren. Håper at æ aldri får bihulebetennelse ever again.... Fyttekatta for no dritt! :(
Så tilfeldigvis på kalendern og klokka på "riktig" tidspunkt i dag, og fant ut at H. var 7 mnd, 7 daga, 7 tima og 7 minutter (og selvsagt 7 sek.) gammel. Merkelig sammentreff må æ si. Artig :)
No e det bare 3 uker til det e tilbake i arbeid for min del... Gledegrue mæ litt. Skal bli godt å komme sæ ut igjen å møte voksne folk. Men samtidig e frøkna enda så lita at det e litt forferdelig.. Heldigvis har vi ordna sånn at ho ikke skal begynne i barnehagen før ho e 1 år, og da bare 40% plass. Så får ho en myk start på barnehagelivet hvertfall.
Hadde egentlig bestemt mæ for å takke nei til plass, men så når ho fikk 100% plass med 60% permisjon te 2010 så bare måtte æ ta den :) Da e man jo sikra plass te ho begynne på skolen :)
Det va litt oppdatering, legg ut litt bilda på hjemmesida etterhvert :)






Ingen kommentarer: