mandag 27. april 2009

Vår ja..

Og med våren følger litt av hvert... Masse hundeskit, søppel, gjørme og merkelig masse knust glass.. Kan ikke skjønne ka som e så artig med å knuse ølflaske på asfalt... Kan ikke folk tenke på andre enn sæ sjøl. E man voksen nok te å drikke øl så bør man være voksen nok te å ikke knuse flaska også..
Det e i hvertfall farlig å være hund i det her strøket for tida... Herremin... Man må holde øyan på veien konstant nesten for sjekke forholdan.. Artig.. Man må kanskje bynne å gå med kost i den andre handa.. Grrrrr...

Ellers så e det no deilig at våren ser ut for å være her på ordentlig no. Det tine raskt no :) Eneste minus e no at det e like mye sand inne som ute.. Men, men.. E jo trim i støvsuging og vasking og da. :)

Har no henta hundebadekaret ut fra boden no, så no e det like før det blir bad på herremannen (hunden).. I ettermiddag for eksempel, e jo knallvær ute i dag. Men har ikke hatt energi te å gå nåkka tur... Antakelig væskemangel.. Ikke flink nok te å drikke vann etter bytura og øl og sånn...
Men det blir vel bra vær en anna dag også :)

Skal no se om æ klare å huske før og etterbilda da.. Av hunden :)

Ha en fin dag :)

2 kommentarer:

Kong Salkin sa...

Lykke til med badinga. Den eneste ulempen e at det ikke vare så lenge. Bada nettopp Gisken, men ho e ikke så rein lenger... Satse på at våren har kommet for å bli og at kostebilen også tar sæ en tur ut i vårværet:)

Lilis sa...

det e jo ulempa ja med den her årstida.. men men.. man har jo valgt det sjøl :)
Vi kunne trengt ett strøk med kostebilen utfor her ja.. e jo nesten litt farlig å gå på den strøsanda.. som is.. he he